Wandelcoaching

Omdat elke reis met een eerste stap begint, maar je soms niet écht weet wat je anders moet gaan doen om je weer een beetje gelukkiger te gaan voelen, loop ik graag een stukje met je mee om al wandelend je privé- of werkgerelateerde vraagstukken aan te pakken. Misschien zoek je innerlijke rust? Wil je meer grip op je leven of weet je niet precies hoe het anders kan? Breng je zelf dan letterlijk en figuurlijk in beweging!

 

Als het niet gaat zoals je wilt in je werk of in je leven dan is een wandelsessie iets voor jou. Het geeft je inzicht. Ik help je erachter te komen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Samen gaan we op pad om jouw doelen te bereiken. Ik help je graag bij: het zoeken naar meer balans in je leven, het doorbreken van levenspatronen, het aanbrengen van structuur in je leven, het ontdekken van je passie, het (h)erkennen van je grenzen, verliesverwerking en het nemen van besluiten.

 

Wandelen in de buitenlucht werkt activerend en geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Door tijdens het wandelen in gesprek te zijn, ontstaat ontspanning, is er stilte en kom je meer tot rust. Het praat makkelijker, je komt in contact met jezelf en krijgt overzicht. En ik....? Ik loop met je mee. Ik luister, stel vragen en houd je een spiegel voor. Waar loop je tegenaan, wat weerhoudt je een eerste stap te zetten en hoe kun je je doel bereiken? Bij wandelcoaching gebruiken we de natuur als inspiratiebron en om te reflecteren. Wat we op ons pad tegenkomen, betrekken we erbij.

 

Wandelcoaching zet processen in gang. Het maakt je bewuster, je doet inspiratie op en je perspectief op de situatie verandert. Hierdoor kom je op ideeën die je verder helpen. Je neemt stappen die nodig zijn om je doelen te bereiken. Met als resultaat:

– Je krijgt meer grip op het leven
– Je ervaart minder stress en meer ontspanning
– Je voelt innerlijke rust en blijheid
– Je weet wat je wensen en behoeften zijn
– Je kunt je grenzen aangeven
– Je zit weer lekker in je vel
– Je bent weer in balans en in evenwicht

Wandelcoaching geeft je weer nieuwe energie!

 

Een wandelsessie van ca. 1,5 uur kost €80,-. Wil je meer weten over de wandelsessies in de omgeving van Apeldoorn of Zwolle? Neem dan contact met me op!