Reiki bij mensen

Reiki is een methode om te helen door middel van handoplegging en het doorgeven van energie. Het raakt je in alle energielagen aan die we als mens hebben: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel. Dat uit zich in eerste instantie in rust en ontspanning, maar de energie zal op alle vlakken doorwerken en een positief effect hebben!

 

De behandeling is heel eenvoudig en natuurlijk door handoplegging. Door mijn handen stroomt de energie naar jou. Het is niet mijn energie, ik ben slechts een doorgeefkanaal van de universele levensenergie.

Tijdens een Reiki behandeling kom je te liggen op de behandeltafel. Je kunt gewoon je kleding aanhouden. Wel geef ik de tip om kleding te dragen die comfortabel zit.

Ik zal mijn handen op je lichaam leggen. Op je hoofd, je armen, je schouders, buik, benen, voeten. Op plekken waar ik intuïtief voel dat toevoer van energie nodig is. De behandeling neemt ongeveer een uur in beslag. Tijdens de behandeling kun je verschillende dingen ervaren als emoties, tintelingen, kou of warmte, je buik kan lekker gaan pruttelen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je er niets van voelt.

Ik werk in jouw energielagen. Ik kan blokkades herkennen en helpen op te heffen, waardoor jouw energie beter kan stromen. Ik kan energie toevoeren aan plekken waar dat tekort schiet. Soms merk je na een behandeling al verschil of komen er inzichten naar boven. Soms heb je meer behandelingen nodig voor dat duwtje in de rug wat je nodig hebt. We zullen het samen meemaken en ervaren. Geen verhaal is hetzelfde.

 

Wat reiki voor je doet...

... Het bevordert het zelf genezend vermogen van je lichaam

... Het vitaliseert lichaam en geest

... Het werkt in op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau (holistisch)

... Het brengt de energiehuishouding in evenwicht

... Het heft blokkades op en bevordert ontspanning

... Het reinigt

... Het werkt bij zowel mensen als bij dieren

... Het bevordert de zelfontwikkeling