Mindfulness training

"The clouds in the sky, are like thoughts passing by"

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen. Hiervoor is de mindfulness training. De 8-weekse Mindfulness training is een aanpak om effectiever met stress en druk om te leren gaan. Het opent de weg naar meer focus en creativiteit.

 

Acht weken lang is er wekelijks een bijeenkomst van twee uur. Daarin doe je met een kleine groep mensen begeleide aandachtsoefeningen, lichaamsoefeningen en oefeningen om het bewustzijn van het hier en nu in het dagelijks leven te vergroten. Ook zijn er oefeningen gericht op het anders omgaan met stress, pijn en vermoeidheid, en is er uitleg over de samenhang tussen stress en negatief denken. De kracht van de training ligt mede in het dagelijks doen van de oefeningen. Iedereen oefent dagelijks ca. drie kwartier thuis. Voorafgaand aan de training vindt een vrijblijvend kennismakings- en intakegesprek plaats. Na afloop is er de mogelijkheid voor een individueel evaluatiegesprek.

 

Iedereen kan profiteren van een mindfulness training. Mocht je graag een training willen volgen en wil je de tijd nemen voor de dagelijkse oefenopdrachten neem dan contact op voor een vrijblijvend informatie- en kennismakingsgesprek.  

 

De Mindfulness training van 8 weken kost €250,-. Interesse? Mail of bel mij dan voor de startdata.